Consultancy - Jessica den Outer

Spreken

Via keynotes, lezingen en workshops wil ik mensen inspireren om anders te kijken naar natuur. Recht speelt daar een belangrijke rol in. Het recht leeft, en kan gezien worden als een transformatief middel. Normen en waarden in de wet moeten meegaan met de tijd. Mijn missie is om mensen op een toegankelijke en inspirerende manier kennis te laten maken met de snelst groeiende juridische beweging van de 21e eeuw, Rechten voor de Natuur.

Ik geef op maat gemaakte keynotes, lezingen, gastcolleges en workshops voor specifieke doelgroepen. Als VN-expert heb ik uitgebreide kennis van veel verschillende voorbeelden van de Rechten van de Natuur. Ik neem je mee op een reis waarin we de Rechten voor de Natuur over de hele wereld bespreken, van het Amazone-regenwoud in Colombia tot de heilige rivieren in Bangladesh tot de initiatieven in Nederland voor de Maas, Amelisweerd en de Waddenzee. De afgelopen jaren heb ik vele keynotes en lezingen gegeven op universiteiten, congressen, festivals, overheidsorganisaties, ngo’s tot aan bedrijven. In 2023 werd ik uitgenodigd om namens Nederland te spreken voor het Secretariaat-generaal van de Verenigde Naties.

Mijn specialisatie is Rechten voor de Natuur, maar ik spreek ook over toekomstige generaties, jongerenparticipatie, mobilisatie en andere milieuthema's.

Je kunt mij boeken via het secretariaat van De Spreker, SpeakOut en ZijSpreekt.