Consultancy - Jessica den Outer

Mobilsatie

Als consultant bied ik advies en ondersteuning bij de opzet van strategieĆ«n, campagnes en projectmanagement. Ik heb geholpen bij het ontwikkelen van projecten en campagnes voor organisaties over Rechten voor de Natuur, Ecocide, jongerenparticipatie, mobilisatie en andere (milieu)onderwerpen. Ik werd bijvoorbeeld voor een jaar ingehuurd door CAN Europe om een ā€‹ā€‹strategie voor jongerenbetrokkenheid en mobilisatie te ontwikkelen voor het SPARK-project (gefinancierd door EC-DEAR). Bij deze organisatie coƶrdineerde ik al het werk met betrekking tot jongeren en activisten.

Een belangrijk onderdeel van mijn missie is onderwijs, zodat ik huidige en toekomstige generaties alle kennis en hulpmiddelen kan bieden die ze nodig hebben om te pleiten voor een groene toekomst. Ik ben betrokken bij meerdere onderwijsprojecten. Ik ontwikkel curricula, geef gastcolleges aan studenten en begeleid onderzoeksprojecten. Zo heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van het eerste traineeship over de Rechten van de Natuur in NL, 'Maak de Maas de Baas' (IVN), en heb ik opgetreden als case broker voor het vak 'environmental justice' van de Wageningen Universiteit de afgelopen twee jaar.

Onderzoek is een integraal onderdeel van wat ik doe en ik schrijf rapporten, aanbevelingen en adviezen over verschillende kwesties. Ik heb bijvoorbeeld aanbevelingen geschreven aan de Irish Citizens Assembly over biodiversiteitsverlies over de Rechten voor de Natuur en ik help bij het schrijven van de jaarlijkse VN Harmony with Nature-rapporten voor de Algemene Vergadering van de VN.

Neem gerust contact met mij op voor samenwerkingen of ideeƫn:

Contact