Tijdens deze online workshop door mij wordt het snelgroeiende concept van rechten voor rivieren geïntroduceerd. Van de Whanganui rivier in Nieuw-Zeeland tot aan de heilige rivieren in Bangladesh, over de hele wereld krijgen rivieren rechten. Wat voor lessen kunnen we leren van andere landen die rechtspersoonlijkheid aan rivieren toekennen? Na deze introductie zullen we dieper ingaan op de rechten voor de Maas. Waarom zou de Maas rechten moeten hebben? Wat voor petitie heeft de Maas Cleanup hiervoor opgesteld en hoe brengen we dit idee naar de Tweede Kamer? Samen gaan we kijken hoe we de Maas in de wet kunnen dichten.

Praktische info:

Datumwoensdag 14 juli
Tijd19.30 – 21.00 uur
LocatieOnline, via Zoom
DeelnemenMeld je aan via dit aanmeldformulier

Meer weten? Klik hier.

Categories: Events

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *