De werkgroep jurist in transitie, ontstaan uit de sectie omgevingsrecht & sustainability, zet zich in voor een proactieve bijdrage van bedrijfsjuristen aan het verduurzamen van hun organisatie & de transitie naar een duurzame samenleving. Ten behoeve van bewustwording en kennisdeling organiseert de werkgroep iedere drie weken op vrijdagochtend een verdiepingsbijeenkomst (vooralsnog via Teams).

Op 6 november ben ik te gast bij de werkgroep. Ik zal een sessie verzorgen waarin het concept van rechten van de natuur geïntroduceerd wordt en waarbij we in gesprek gaan over hoe dit vertaald kan worden naar de praktijk van de bedrijfsjurist. Een echte paradigma shift!

Tijd: 9.30-11:00 uur

Aanmelden kan hier: <https://www.ngb.nl/agenda/jurist-in-transitie-rechten-van-de-natuur>

Categories: Talks