Na een spannende nominatie ronde waarbij ruim 355 jonge duurzame koplopers zich hadden aangemeld voor een plekje in de DJ100 ben ik heel blij om bekend te maken dat ik in de top 100 sta! Met mijn werk voor Rechten voor de Natuur wil ik mensen bewust maken dat als we ├ęcht duurzaam willen, dat we systeemverandering nodig hebben. We kunnen niet voort bouwen op de relatie met de Natuur die nu gebaseerd is op het uitbuiten en verwoesten van.

Dit is overigens niet het enige mooie nieuws: de Trouw besloot mij te interviewen over mijn nominatie voor DJ100 en mij op de voorkant van de krant te plaatsen! Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar als DJ100er steeds meer (Nederlanders) mensen te inspireren.

Bekijk mijn DJ100 profiel hier.

Trouw noemde mijn nominatie in een artikel over DJ100: https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/groen-jong-en-toonaangevend-de-duurzame-jonge-100~b151d154/

Categories: Events